party like a rockstar

har egentligen ingening att skriva, men på något sätt så känner jag pressen att jag måste göra det...
Ikväll blir det iaf party för hela slanten, och då menar jag verkligen hela SLANTEN för det kommer bli dyrt, men vafan.
Strunt samma, jag har becka här och vi ser väl inte direkt taggade ut, men vad som finns på utsidan är ju inte allt, tror jag.. bläblä hej då!


så het, så het

Sitter och peppar lite inför imorgon då självaste Björn Rosenström entrar slirre slisk, som förmodligen kommer bli grymt bra! Jag har egentligen aldrig lyssnat på björn egentligen, har bara hört ett par låtar, menmen man kan ju inte hinna med allt här i livet.
Jag har idag efter att jag fick tillbaks mina uppgifter i näringsläran återigen börjat fundera över vad jag egentligen vill jobba med, och jag är ju väldigt intresserad av hälsa och träning, och jag tror faktiskt att jag skulle vilja jobba med barn och ungdomar som är överviktiga eller helt enkelt bara äter väldigt dålig mat. Jag skulle också vilja starta upp mitt eget hälsocenter eller vad man kallar det. Ett ställe där man kan träna och få hjälp med matvanor typ, fan vad najs det skulle vara!
Har väl egentligen inte så mycket att säga känner jag, men jag har lockat håret, får väl se om det blir så imorgon.
Och på tal om imorgon så kommer Edem från Ghana och hälsar på oss, shit vad kul!! Även om jag och Jessica inte tål honom så känns det kul att få en liten fläkt av Ghana igen för det var så underbart bra och jag saknar det!





att vilja ha saker

Jag tror att jag har kommit in i period där jag bara vill ha, ha och ha. Och konstigt nog så gäller det inte kläder, jag vill ha massvis med tillbehör till kameran, vet redan tre objektiv, ett stativ, filter, blixt och väska. Problemet med detta är att det kostar en förmögenhet, inget jag har alltså..
Jag får se fram emot påsk, födelsedag och student, då jag ska önska mig det mesta iaf:)
Nog tjatat om vad jag vill ha. Idag är min lediga dag och den behövdes verkligen efter gårdagen. Jag har hunnit med väldigt lite pluggande och snart är det träning som gäller, me like!
Imorgon skulle vi ha åkt till storstaden med skolan igen, men som vi alla vet så fungerar ju inte tågen när vi har en svensk vinter, lite konstigt eftersom att det är i Sverige vi befinner oss, hmm. Iställt så kommer jag iaf hinna med träningen som jag ananrs skulle ha missat vilket jag får se som det positiva!

Ikväll ska jag laga en fruktansvärt god laxpasta, och jag hoppas verkligen att det blir så bra som jag tänkt!!

På tal om kameran igen, idag var det otroligt fint väder och jag kunder bara inte låta bli att smita ut en kortis för att fota lite, det var riktigt trevlans måste jag säga!

På fredag blir det party och på lördag sticker jag och belle till moster, najsans balajbans!!!


el halkbana

Nu kan jag andas ut, lite grann iaf! Jag och min köra vän becka klev upp olagligt tidigt imorse för att ta oss till Gruvegårds trafikskola och köra halkan. Våran förhoppning om att vi skulle få vara ensamma i bilen med Åke blev sanning, killen som skulle ha åkt med oss dök aldrig upp, och det tackar vi så mycket för!
Att först köra till etuna var en utmaning, snöstorm och slirigt var det för fulla muggar må jag säga, gises!
Väl framme så blev det massa halkkörning och vi fick varsin bil som vi satt helt själva i, ingen annan elev och ingen lärare, så jäkla kul!!!!!
Det slirades, sladdades och viltades och vi har haft så kul, jag förstår verkligen av alla som gjort halkan har pratat om, för det här var bland det roligaste jag har gjort i mitt liv!
När jag väl kom hem, hel och ren så var jag så trött att jag somnade boms i soffan, och sen väcktes jag av bellsi som ville ha sällskap för att köpa mat, och jag var inte den som tvekade. En varm dusch och mjukis var det som behövdes för att jag skulle bli fit for fight;)
Det käkades hemma hos belle och vi planerade lite, alltid lika mysigt och trevligt!
Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem med en semla, herre gud, hårdträning imorgon va? Jo tack!

Nedan kommer ett litet axplock från resan till storstaden med skolan(med digitalkameran).


för min fina vän moa

Jag vet att jag har varit lite dålig när det gäller uppdaterandet på bloggen ett par dagar nu..
Jag har ikväll/natt finbesök av min andra fina vän, vid namn Rebecka Zackrisson. Vi två ska nämligen göra halkan imorgon och pga att vi behöver vara på körskolan så tidigt som kvart över sju så får hon ta in på mitt alldeles egna hotell, Cornelia deluxe resort, flott som fan är det!
Jag ska ta tag i bloggen igen moa, jag lovar, men just nu är det sängen som gäller. Alarmet står på 05.40, jag tror att det är olagligt tidigt, eller?

Bells

Sitter nu hos Belle, väntar på att sista tjejen ska komma, och nu ringer det på dörren, tur det för jag är vrålhungrig:O
Inga bilder blir det idag heller, för det första så har jag inga bilder hos belle och för det andra så känns det inte som att jag har några roliga bilder över huvud taget att lägga upp. Får ta tag i det!!

Nu ska vi sticka iväg och köpa mat, alla tycker att jag ska sluta skriva så jag får väl slänga upp lite bilder imorgon, eller kanske senare ikväll, puss på er:)

trötter

Vill barqa börja med att säga GRATTIS SOM FAAAN TILL BÄSTA BECKA som blir hela 19år idag, herre gud alltså, ett år kvar till vuxenlivet på riktigt!
Idag beställdes balklänningen, och jag är verkligen supernöjd, tror faktiskt att jag lyckades hitta the one:)
träningen idag gick super som vanligt, eller med andra ord; den var jobbig som in i helsike! Det pumpades muskler och jag börjar nog se lite resultat. Jag kan också säga att jag är stolt över mig själv när det gäller magträning, en maskin som jag inte orkade göra en enda upprepning på kan jag nu göra 100st på ca tre minuter, det tycker jag är bra gjort på typ 5 gånger!

Imorgon bär det av till storstaden, och på tal om det så saknar jag trippen som jag och mamsi gjorde till gbg i december.

OS kallar, byebye!




hej mitt vinterland, när är det slut?

Jag tror aldrig att jag har längtat så mycket efter att få ta på mig min skinnjacka, en fet halsduk och bara glida hemifrån på morgonen när solen skiner och fåglarna kvittrar, nu får det fan vara nog med vinter tycker jag, och jag vet att ni håller med mig!
Idag införskaffades biljett till 100-dagarsfesten vilket gillas enormt mycket! Infon om balen har kommit upp och jag ska fira min födelsedag på charterparty på pluto, för vi har bara festen kvar! Kalendern som man fick med när man köpte biljetten tror jag att jag ska sätta upp på väggen, och bara njuta av hur lite vi har kvar, iih!
Imorgon ska jag prova balklänningar och det är dags för körlektion, på tisdag, om en vecka alltså har jag och becka halkan. Jag vet inte om jag är redo, men det återstår att se, haha.

Jag sitter nu och väntar på att mamma ska komma hem någon gång, jag vill ha min semla - det är ju faktiskt den dagen i dag, dagen då det är tillåtet att smoffsa i sig semlor!
Fick dock precis veta att den tydligen såg äcklig ut och att den var liten, varför åker man inte någon annanstans och köper då? Jag vill ha en STOR OCH GOD SEMLA ju! BLÄ

Såg ni mig i tidningen idag förresten? Vilken miljökämpe va? 
                 NOT!


trött och tråkig

Jag har under dagen varit lite låg tror jag, inte pratat så som jag brukar och ja, varit allmänt knasig. Det kanske bara är jag som tycker det, hoppas det iaf:)
Det är ju faktiskt alla hjärtans dag today, och som förra året så spenderades den med bästa tjejorna, först musikdirekt och sedan myskäk på cornetto, har väl blivit lite tradition tror jag.
Men nästa år då komemr det inte vara som vanligt, becka kommer vara i USA och vi andra kommer vara lite överallt, så förmodligen var det här sista 14:e februari tillsammans på länge, tragiskt men sant!

Innan MD så blev det att fota en snabbis med jess nere vid de nybyggda husen vid östra hamnen, trevligt det!
Nej mitt pissiga humör är fortfarande kvar, tror det blir att slå på en film och hoppas på bättre humör, BLÄ!




ikväll kör vi!

De lektioner som i vanliga fall brukar vara de mest långtråkiga blev idag en annan femma. På naturkunskapen fick vi nämligen testa våra sinnen, jag var försökskanin i min och moas grupp. På menyn stod det: lök, äpple och rå potatis, kanske inget Gordon Ramsey skulle servera på sin restaurang men kul var det iaf:)

Nu sitter jag här, käkar mat och bloggar samtidigt, vilka kvinliga skills jag har!
Kvällen bjuder på förkrök @viras place och sen blire PH. Jag ska träffa Viras vänenr från strängan och jag tror att jag är lite nervös, alltid kul med nytt folk, men lite läskigt också, haha. Dock så borde jag inte känna så eftersom att det är viras vänner, gillar hon dom så är det klart att jag gör det!

SKÅL OCH SES I DIMMAN GOTT FOLK!


STUDENTMÖSSAN HAR ANLÄNT!!

Studentmössan är alltså här, jag har den på huvudet och jag måste säga att jag stortrivs med att ha den där! När vi idag hämtade ut dom efterlängtade prylarna så var jag faktiskt lite smått skakis, åh vad jag längtar!
Men vad är det då som kommer vara höjdpunkten på gymnasiet, förutom att jag har fått nya underbara vänner och själva studenten, jo självklart så är det Ghanaresan, den häftigaste resa jag varit och förmodligen kommer att ha varit på. Det är helt sjukt vilken upplevelse det var, och vad jag saknar det. Det där enkla livet, där man inte brydde sig om hur man såg ut, det viktiga var att ha tak över huvudet och mat på bordet, I-landsproblemen blev man av med för ett tag, det var verkligen härligt!
Jag saknar min lilla plutt Christopher, åh min pluttisnutt! Undrar om han fortfarande är kvar i Kpandu eller om han har adopterats bort till USA som rykterna sa!?!?

X-bikepasset idag var fruktansvärt jobbigt, jag trodde verkligen att jag skulle både svimma och spy, jag fattar inte att man kan bli helt slut på 30 minuter, stört vilka cyklar alltså!
Nej nu orkar jag inte sitta vid den här dumburken längre, jag har huvudvärk..

Imorgon blir det party och utgång, nice!


el slutartido

Halkan bokad, riskettan bokad, fyfan vad jag är bra! Nu gäller det bara att klara dem också, men enligt alla som gjort dem så ska man i princip inte kunna kugga på dem, hoppas verkligen att jag inte blir den första, haha!
Efter dagens körlektion blev det käk på haket bredvid Gruvegårds, och jag kan verkligen rekommendera stället, färska råvaror och framförallt BRA råvaror, nyttigt liksom!

Min körskolelärare tycker att jag är duktig som läser 30min teori varje dag, det tycker jag om.
Plugget (skolan alltså) skippade jag idag och imorgon är det klippning som gäller.
Fredag betyder utgång och det betyder även att jag ska spendera kvällen me de bästa, me like!
Jag har även fått veta att min studentmössa ligger i skolan och väntar på mig, iiihh, jag vill till skolan typ nu, och det är inte direkt min högsta önskan i vnaliga fall om jag säger så.

Lite mer bilder från fotandet med Christian i måndags:)


_____

Jag vet inte riktigt hur den här dagen har varit, har känt mig på ett konstigt humör, och har ingen aning varför. Fick iofs göra iordning mig på 30 minuter och käka frulle på bussen, men iaf!
Det blev hårdkörning  på träningen idag, äntligen tilbaks efter förkylningen! En sak som jag vet nu är att jag är en smärre kändis på FeelGood, min intervallinstruktur kom nämligen fram till mig idag och sa att hon saknade mig på passet igår, haha! Men jag hade ju fullt upp med att fota och frysa då.

Det har idag börjat smidas planer på en resa till Kläppen, det vore verkligen inte helt fel!! Shit vad galet kul vi skulle ha, och för att inte tala om hur kul det skulle vara att sticka till Högfjällshotellet på sportlovslördagen, drag eller vad liksom?
Nej nu ska jag slå på en av mina lånade filmer, jag gillar att man kan låna gratis på tha bibliotek, najsigt värre!


studentmössor nästa

Har fått höra att studentmössorna kommer redan imorgon, herre gud vad fort det har gått, så nära nu!!!

Sitter iaf här och fryser lite smått, är fortfarande nerkyld efter fotandet idag, jag och Christian (som för övrigt borde ta tag i sin blogg) tog oss ända upp till Djäkne och frös sönder, och inte var det öppet på cafét heller, även fast det stod att det var öppet. Det fotades med stativ och vi slapp utskällningar från tanter som tyckte att vi stod ivägen, eftersom att vi var mitt i trappan..
Jag tackar så mycket för det jag lärt mig, kände mig rätt "efter" när jag fick frågor om massa saker om kameran, haha, men nu ska det bli ändring på det; slutartid, bländare och ISO:)
Vi hann även med att låna filmer på biblioteket, haha vem har tänkt på att man kan göra det? Gratis äre dessutom, dock så är det väl inte världens utbud, då filmer från typ 80-talet står på nyhetshyllan, men gratis är gott! Och biblioteket har förövrigt tagit bort sitt mysiga rum med massa kuddar på golvet, dåligt!

Blogg.se vill inte fungera helt så det blir inte alla bilder från dagen nu, men några iaf, och skärpan blev väldigt dålig när jag la upp dom här, knepigt...



NHL nästa va?

Ja, min lillebror Wille kommer nog ha en framtid i NHL, iaf är det vad han själv tror, jag vet inte riktigt vad jag ska tro, men jag kan ju gärna ta en del av lönen om det skulle inträffa, haha!
Gårkvällen var precis lika bra som väntat, jag skrattade som aldrig förr och hade mascara över hela kroppen.
Han - Får jag bjuda på en drink?
Hon - Jag tar hellre pengarna!
HAHAHAHHAHA, fan vad bra alltså!
Daim - You will never forget your first. haha!!


Nog tjatat, idag blev det hockey iaf, och killarna trodde att jag kom från Vlt när jag sprang runt med kameran, får väl ta det som en komplimang:)
Farfar är stolt och jag är nu tillbaks till min naturliga hårfärg, imorgon ska det fotas - lång slutartid står på schemat, nice!


mina tjejor rockar fett

Springer omkring som en yr höna och plockar och fixar med allt så att mina tjejor inte blir skräckslagna när dom kommer hit, maten ska lagas och sängen ska blåsas upp, jag vill ha dom här nu!
Dagens meny består av tacos, tacos och tacos, massa tacos alltså, och då den vegetariska eftersom att vi har en sån parvel med i gänget!
Det ska tittas på melodifestivalen och pratas skit ungefär så som det brukar vara när vi har myskvällar:) Jag tror också att den där grejen med att vara vakna tills vi somnar stående kommer hålla i sig ikväll, härligt - man blir så flummig då.

Stativet är hittat och jag är nu redo för en photosession, det gillar vi starkt!
Nej nu har jag itne tid att sitta här, upp på vinden, ikväll blir kul!


light

Konfliktlösningsdebatt var det som stod på schemat idag, jag tror aldrig att jag har varit så het under en debatt förut, haha! Jag fortsatte sedan eftermiddagen på det lite heta och uppspelta hållet, men nu har jag nog lugnat mig lite.
Sitter nu och leker med kameran, testar slutartid och trixar med bilder, kul det där.
Becka den lilla klövern har fikat och jag tror att det var hur mysigt som helst, jag vill med fika! Men men imorgon kommer damerna hem till mig, jag ska laga tacos och sen ska vi se på melodifestivalen, jag tror dock att det kommer vara ganska sugit, jag tycker bara att den blir sämre och sämre för varje år som går.
Sak samma, det luktar mat och jag borde läsa teori.. Have a fortsatt nice kväll:)
Ps. Idag betalades första delen på resan, nu är vi på väg!!!!
Ps2 mina tjejor är dom bästa!


Me and Julio Down By The Schoolyard

Är på bra humör, alvedonen har gjort sitt och körlektionen imorse gav mig lite extra energi, tittade just på andraavenyn och där spelades en låt av Paul Simon, har aldrig hört talas om människan förut men fan va pepp alltså, lyssna på Me and Julio Down By The Schoolyard på spotify: Paul Simon – Me And Julio Down By The Schoolyard
Mer teori nu!




-.-

Jag gillar inte när designen inte gör som jag vill, buhu.
Får göra ett nytt försök imorgon.

T.E.O.R.I

Jag är igång nu, jag och teoriboken är nya bästa vänner. Lite tråkigt är det men det är ju ett måste, så det är bara att lära sig att se de goda egenskaperna min nya vän har.
Träningen idag blev inställd, jag har dunderont i halsen, och jag gillar det inte! Jag är ju på topp med träningen nu, jag laddar inför vasan och nu kommer detta skit, BLÄ för det. Promenad blev det hem med Belle idag, och jag får väl se det som min träning.
Jag och moa blir förmodligen ensamma på fredag, hinns det med en liten fika kanske?

Nu är även dag bestämt, dagen då jag kommer ha prestationsångest och känna mig fruktansvärt dålig på att fota, jag och mästerfotografen (mitt piffiga smeknamn) ska träffas, han har mycket att lära mig, det ska bli riktigt kul, att få lära sig på riktigt av någon som kan, jag ser fram emot det!




.....

Jag hatar när blogg.se jävlas med mig, inlägget försvann, gud så glad jag blir - nu när jag äntligen tog mig tid att sitta här...
Men, men jag och becka har flummat igenom psykologilektionen och gjort succe på intervallpasset idag, även fast jag på något konstig sätt inte hade fått med mig mina skor, lite ont gjorde det, men så är det väl med träning lite ont ska det göra!

Jag har min andra körlektion på onsdag och jag börjar bli lite nervös, jag känner att jag har lite press på mig, och jag känenr också att jag vill ha mitt körkort i handen nu, men då finns det något som kallas teori, det där som känns så onödigt, tråkigt och jobbigt. Jag ska ta tag i det nu, för den 24:e april ska jag ha mitt körkort, snart ska jag boka uppkörning, då blir jag verkligen pressad och det behöver jag bli!
Tack för mig!


RSS 2.0