en sån där natt som man inte vill vara ensam

Att vakna av att regnet slår mot fönstret, blixtarna lyser upp rummet och mullret som får fönstren att vidbrera så att de nästan går sönder, det är inte så trevligt. (Hade det varit mörkare ute så kanske jag hade försökt att få med en blixt på bild, men det är ju inte det lättaste!)

För att uppdatera så jobbar jag och sliter, känner mig väldigt osocial och ser verkligen fram emot helgen då det ska slås klackar i taket, det hela börjar med en riktigt saftig vinkväll hos moset i kvickan.

Vart är sommaren och hur blir framtiden?


jobb=pengar?

Den här veckan har jag jobbat som en galning och inte nog med det, jag ska jobba hela helgen också, blä! Men lite extra stålar blir det allt med helg-ob:)
Har egentligen inte tid att skriva här, menmen någon liten bild kan jag väl bjussa på, helt oredigerade, men ack vad jag gillar dom!


så mycket tid men ändå så lite

Jag vet inte hur längesen det är sedan jag senast skrev ett inlägg, jag håller på att spana in lite andra möjligheter att visa bilder och skriva på, en hemsida med andra ord, får se vad som händer med den planen, men kanske så! Ny dator för bilder och photoshop är införskaffat, snart så blir det ändring på min lathet.
Förövrigt så jobbar jag för fullt och hinner inte umgås med mina vänner i närheten av så mycket jag vill, det gillas inte, men förhoppningsvis så blir det ändring på det med, hinner inte skriva mer nu, ska nämligen snart till jobbet - tjohej!

!

RSS 2.0