elba tonight

Jäklar vad längesen det var jag fick ihop ett inlägg just nu, det är verkligen inte okej, men jag vet inte jag har inte alls haft någon motivation till det.
Nu är det i alla fall bara festen kvar och jag sitter och övar på studentsången, jag får faktiskt lite gåshud när jag hör den, shit om två veckor har vi sprungit ut, det är helt crazy ju!! Jag både vill och inte vill, men fan vad kul vi kommer ha, och jag längtar verkligen tills vi står på flaket och åker förbi alla småskitar som har flera hundra dagar kvar - vilken skadeglädje!!! hihi

Nej dags att hoppa in i dischen nu, klädpaniken är förhoppningsvis över - ikväll är det party som gäller och för tillfället är jag inte alls så taggad, tror att jag behöver lite music för att komma igång!


jag kommer inte på någon bra rubrik

Idag har jag haft en riktig sommarkänsla, shorts och solisar till skolan, jippie!!
     Jag har agerat chaufför och spenderat tid med min lillebror, vilket jag tycker är mycket mysigt, och jag tror att han gillar att åka bil med mig, han känner sig lite stolt, hah!

Jag fick ju massvis med bilder då jag fotade belle, så dem kommer att pryda bloggen ett tag framöver.

Jag ska ändra designen lite så att jag kan ha större bilder, men har inte tid just nu, det kommer!





jag vet inte varför men jag älskar den här bilden!

birthdayparty again

Idag blir det ytterligare lite firande och cheescaken står i frysen färdig att ätas, mumma!
     Jag har inte tid att sitta vid den här dumburken men jag kände verkligen att jag ville lägga in en heltoredigerad bild som jag verkligen är nöjd med!



Dock så ser jag nu att bilden beskärs konstigt och att ljuset är mycket dassigare här på bloggen, men vafan!


tjugoniograder

Idag har det varit helt galet varmt ute, att sitta och köra en bil utan AC då är inte det bästa som finns, satan i gatan vad varmt det blir.
     Idag träffade jag min kära vän Belinda en stund, vilket var alldeles för längesen, känns som att vi aldrig hinner träffas nu när det är så mycket i skolan, det gillas verkligen inte! I alla fall så har jag ju fått ett stativ i fördelsedagspresent och fan vilka fina bildar det blev diag alltså, itne för att skryta men de blev verkligen över förväntan, får väl se sen hur det blir när jag använder min BLIXT också, jag fick den idag:)
     Bilderna ligger på en annan dator, så lite bildtorka får det vara ett litet tag till.


Nu ska jag fortsätta att vara social medans mina kära vänenr dansar häcken av sig på Pluto, have fun ladies!

min sista dag som 18-åring

Det är fint väder, varmt och imorgon är det min fördelesedag. Prognosen lovar 18 grader sol och moln, det är väldigt välkommet, speciellt eftersom att det ska ätas tårta på taxinge slott, mumma!!
     Idag brummar jag iväg till moster, det har blivit en tradition att fira födelsedag där. Kommer hem på fredag och då blir det lite vinkväll med tjejerna.
     Pappa frågade idag om jag inte ville ha en blixt till min kamera, jotack svarade jag, snart har jag väldigt mycket till min kamera och då hoppas jag att någon vänlig själv vill ställa upp som modell, vill nämligen fota porträtt:)

Väldigt ointressant och hattigt, men jag har lite bråttom, kan bero på det PUSS!




total trötthet

Ni vet när man kännar ett man inte har ett enda ord till att få fram, när man sitter med hemtentan framför sig och bara ser de där röda markeeringarna för felstavat fast de inte finns, jag tror att det kallas trötthet. Hemtentan i naturkunskap B är nu klar och även livsåskådningsarbetet i religion B. Jag är stolt över mig själv, jag ahr klarat de mål som jag har satt upp för den här veckan!
     Mamma ropar att det är läga att vila från datorn, jag tror att det stämmer, men jag kände att jag var tvungen att slänga in en liten bild.


På torsdag får jag mitt stativ, yey!!


en bal på slottet

Jag har varit på min alldeles första bal, studentbalen, balen som jag har sett fram emot så fruktansvärt länge, nu är den över. Mina fina vänerr var så otroligt fina, alla var helt fantastiska! Jag vann en goodibag och blev överlycklig. Det var världens drag och musiken var galet bra, alla låtar var riktigta partydängor:D

Jag vet inte, men det känns som att allt bara tar slut nu för tiden, vad gör man när man vaknar den 12:e juni, ska man skratta ellerr gråta, jag vet inte!?!?
     Vi studenter har en lycklig och hektisk tid framför oss, men så kul! Snart så kan vi på ritkigt börja sjunga : vi har braa festen kvar, festan kvar, festen kvar! Men inte riktigt än, jag har lite för mycket att göra klart i skolan för att kunna känna så.
     Jag är otroligt trött idag, inte bakis, utan bara helt slut.

Den här bilden har jag skickat efter som en canvas, jag är riktigt stolt över mig själv, visst har jag tagit en fin bild?;)


haha

Den där känslan som infinner sig när man inser att det inte är blåsningen som har tittat förbi, först vill man bara gråta, men om man tänker efter så inser man att man inte är mer värdelös än vad man var innan man trodde att blåsningen tittade förbi.


27+38

Om 27 dagar ska allt vara inlämnat, om 38 dagar så har jag tagit studenten och om 4 dagar så är jag på min studentbal, jag vet inte riktigt vad jag ska säga, men herre gud vad det har gått fort. Jag sitter och pluggar, jag har skrivit upp en lista med allt plugg som är kvar, det är en del, men det bästa just nu är att det inte kommer massa nya uppgifter som ska göras så fort dessa är klara. När jag har lämnat in alla dessa uppgifter så är jag klar - HELT JÄKLA KLAR, för då är det bara studenten kvar, galet!
     min dag idag har inte varit den absolut bästa, den började med att när jag satte mig på cykeln och skulle rulla till skolan så insåg jag snabbt att däcket var helt punkterat, kul! Sen när jag halvt springer till bussen så ser jag hur den åker iväg, ännu mer kul! Jag får stå och vänta i 20 minuter på nästa buss och sen så har jag betygssamtal med min estetlärare (vi har alltså bild), ni som känner mig vet att jag inte kan måla/rita, och så säger hon helt rakt ut att mina bilder inte är välgjorda och genomarbetade, säger man verkligen så? Och inte nog med det, sen får jag också höra att jag inte kommer kunna få mer än ett G, vad i helvete! jag måste ju erkänna att jag är förskräckligt nöjd med min prestation närd et gäller alla mina andra betyg, inte ett enda G, och så kommer det ett nu, jag ville bara sjunka genom golvet då, jag hatar henne!


simply the best

Det var fruktansvärt vad dålig jag har varit på att uppdatera bloggen nu. Att jag har lyckats ta mitt körkort hjälpte tydligen inte för att jag skulle få mer tid över. Dock så tror jag mest att bloggbristen beror på att jag inte har haft tid att fota, det känns förövrigt som att jag den senaste tiden bara bloggat om varför jag inte bloggar, hmm, nu är det ändring på det - PÅ RIKTIGT!
     Jag har lite gamla bilder som jag har redigerat lite, och på tal om det så långtar jag till jag får photoshop och även mitt nya objektiv som jag kommer få när jag fyller, wie!
     Det har hunnit vara valborg och inte en lugn sådan heller, det blev väl lite för roligt skulle jag vilja säga, hah! Jag har kört massa bil, betalat alanyaresan, börjat få en riktig spänning inför studenten, samt balen som är på lördag, PÅ LÖRDAG, jag tror inte att jag har förstått vilket drag det kommer vara, och framförallt hur fantastiskt fina alla kommer vara, åh vad jag längtar!
     Mina fina vänner är varldsbäst och jag tror inte att jag har kommit in i bloggandet riktigt, skrivandet kommer nog igång om ett tag, eller är det helt enkelt så att jag inte har något att säga?




RSS 2.0