()()()()()()

Att sitta med plugg som man vet ska in dagen efter kan jag tycka är bra i vissa fall, i de fall då man vet att det bara är en finputsning som ska göras, jag känner liksom pressen då. Däremot så är det inte bra att börja sista kvällen, då blir man bara tokig i skallen.
     Just nu så känner jag att det vora skönt att bara åka bort och känna frihet, slippa bekymmer och måsten, bara vara och göra det man känner för. Precis så var det på Kreta09, galet bra liksom! Jag hoppas att det kommer bli precis lika bra i Alanya10, eller rättare sagt så vet jag det. Dock så kommer den där känslan av att man är ute och reser för första gången själv att vara borta, men vad gör det? Lite pirr i magen kommer det iaf att vara.
     På fredag satsar stålgänget på att RÖJA, och då menar jag verkligen röja. det jag också vill påpeka är att när vi röjer så flyger allt som är i vår väg, vi ba kör helt enkelt, vilket jag gillar starkt! Har vi fortfarande krafter kvar på lördag så satsar vi på en liten utgång, allt för att inte riskera att levern torkar ut helt och hållet.


jag ser fram emot peace i sommar, och bilden nedan blev otroligt suddig när jag laddade upp den på bloggen!


comeback

Jag vet att jag har varit dålig att uppdatera, förbättring är på G, ny design och lite roliga bilder, snart så!



håll ut mina vänner!

jag säger bara

KÖRKORT!!!!!!!!!!!!!!


är det hagel jag ser?

Jag vet för tillfället inte om jag ska skratta eller gråta, solen skiner och jag har tack vare vårhumöret lyckats städa mitt rum som borde haft en varningsskylt för allt damm, och nu när jag titttar ut så haglar det, vadfan är detta?
Jag måste säga att jag lider med de stackars människor som länge gått och väntat på sina utlandsresor och som nu, pga askmolnet från Island inte kan komma iväg, jag personligen hade varit galen om jag blivit drabbad, och jag hoppas för guds skull inte att vi inte kommer kunna åka till Turkiet efter studenten.
Igår såg jag förresten ett väldigt rörande film på tv1000, tror den hette "min hund Skip". Jag har aldrig grinat så mycket till en film förut, vet inte om det beror på att jag har mycket känslor inom mig eller om det helt enkelt var så att jag vart väldigt berörd av filmen.


Allt snurrar runt i huvudet, varför kan det inte bara vara lite lätt ibland?






Who Says

Jag har haft fruktansvärt hemska drömmar natten till idag, jag vet inte vad det beror på men jag brukar drömma liknande drömmar innan jag ska ut och flyga. Drömmarna handlar oftast om att jag är på planet på väg någonstans som jag itne vet vart och det slutar med att vi störtar, jag har dock börjat känna ett lugn efter varje sådan dröm med tanke på att jag har överlevt aööla mina flygningar, men när jag vaknade kände jag en oro i hela kroppen, och det slutade inte med att jag störtade, dock så såg jag två plan som kraschade väldigt nära mig, läskigt!
Nog om detta, dagen har bjudit på dubbel körlektion, bilprovning, teoriplugg (ingen ovanlighet) och en mycket trevlig promena med min fina vän Belinda<3 Det tackar jag för, och extra mycket eftersom att vi knappt hinner ses nuförtiden, men ev så blir det lite grillning på lördag, det ser jag fram emot!


Imorgon bär det av till storstaden för att hitta en studentklänning, mums för det!



puss på min älskade lillplutt

kurr

Jag är rastlös, hungrig och jag känner ett litet sug efter choklad. Bästa sättet att bota det på är att borsta tänderna och att låtsas att det är otroligt kul att plugga teori, jag hoppas att jag lyckas.

Imorgon är det dubbel körlektion som gäller, jiises!
      nu ska jag sova


jag börjar halka efter

Jag vet inte varför, men på något konstigt sätt så har det blivit väldigt glest mellan inläggen, förmodligen beror det på att jag inte har några nya foton att slänga upp, men det kna också bero på att jag inte har så mycket tid över. Mycket tid läggs på körkortet och även på skolabete. Idag känner jag mig dock rätt lugn, känns liksom som att jag har det mesta under kontroll!

Jag har stora planer för framtiden, och kommer det leda till något helt fantastiskt eller kommer jag bli socialt inkompetent, det är frågan!


mums för vädret



är det träningsvärk jag känner?

Efter min löparrunda igår så insåg jag återigen att det är en väldigt bra träningsform, billig, fettförbrännande, muskelbyggande och uppiggande, ut och spring människor!
Jag är nog lite sliten sen kryssningen förtfarande, att springa ca 5km dagen efter ett helt dygns alkoholförtärande är kanske inte vad som rekommenderas, men vafan.
Idag kommer mosterposter hit och det blir en sväng till IKEA och sen stan för att sy till min balklänning och kanske lite shopping!?! Dagen kommer avslutas på restaurang Bellman med filébuffé, jg säger bara: fyhelvete vad smaskigt!!!

"Vi dukar upp våran filébuffé varje fredag och lördag  från kl 18 som består av:

Fläskfilé
Kycklingfilé
Lammytterfilé
Oxfilé
och laxfilé
med potatisgratäng, friterad potatis, potatissallad
bearnaisesås, tzatziki, rödvinssås och grönpepparsås, wokade grönsaker 
+ en salladsbuffé med bröd"

Hur gott verkar inte det?



mååår

TACKAR ALLA UNDERBARA MÄNNISKOR FÖR EN FÖRJÄVLA FIN STUDENTKRYSSNING, NU SKA JAG UT OCH SPRINGA, BÖRJAR KÄNNA MIG LITE SLAPP I MUSKLERNA.

@mosters place

Jepp, sitter vid datorn hos moster, allt ser konstigt ut på skärmen men vafan, en dator iaf! Jag har glömt min mobilladdare hemma vilket jag just nu hatar!
Idag har det shoppats, shorts, klänning, tröja, kjol, bikini samt mina blivande födelsedagspresenter STATIV OCH PHOTOSHOP!!:D:D:D wiho! Jag är en lycklig liten dam just nu!!

Nej nu ska det lagas mat och jag måste hjälpa till lite, adios!

RSS 2.0