konsten att fickparkera

Jag har sen jag kom hem idag (vid kvart i fyra) försökt börja plugga, men idag känner jag bara att det inte går. Jag vet inte varför men det går bara inte, så enkelt är det!
Som becka sa så ska jag i sommar bli av med min festivaloskuld, vilket jag verkligen ser fram emot!! IHHH PEACE!! Jag har sedan i ettan försökt komma iväg på festival men har inte lyckats, och nu äntligen, vilket fint avslut på gymnasietiden!! Biljetterna ska fixas imorgon tillsammans med en trippeltelefonkontakt, för säkerhets skull, jag vill ju alltid ta det säkra före det osäkra, hah!
Menmen, ska försöka få¨till några fotografier nu under påsk, får väl se hur det blir med det, men jag ska göra mitt bästa! jag känner sjäv att jag verkligen vill ut och fota nu! Nytt objektiv och ett stativ samt fjärrutlösare ska jag förhoppningsvis få när jag fyller, vilket verkligen inte är något som jag tackar nej till!!

Nepp, ett sista försök att plugga nudå, har ju ett arbete som ska in imorgon samt ett muntligt prov i näringslära, själv med Micke,, shiit jag kommer vara nervös, jag är nog lite rädd för honom..



önskning

Det är tydligen två dagar och 20 timmar sedan jag bloggade sist, det är absolut inte okej, nej ändring på det ska det bli!
Jag känenr att jag inte har några roliga bilder att lägga upp, kanske kna det bero på att jag inte fotar nuförtiden, finns ingen tid över till det, vilket inte gillas för fem öre! jag vet inte heller om jag har ngt intressant att komma med, men ni trogna läsare får väl stå ut med det tråkiga lilla struntpratet jag har att komma med, hah!

Idag blev det iaf övningskörning för hela slanten, det har tränats backning och parkering, vilket var väldigt kul, men satan vad trött jag är i huvudet nu, det tar att hålla koncentrationen på topp i ca 1,5h, men vafan, ska det bli något körkort så är det träning som gäller! Och den här veckan ska tre körlektioner avverkas, jippie!!

Något som jag har kommit underfund med är att jag snart ska få ett nytt objektiv, det finns ju en födelsedag som snart är här, vilket jag tänker utnyttja till fullo!

Här kommer ett exempel på ett objektiv som jag gärna tar emot!



"Objektiv från Sony med extremt ljusstark bländare F 1,4 med suverän hörn-till-hörn-upplösning, överlägsen klarhet och låg bländningsfaktor. Perfekt för allmän fotografering, porträtt samt bilder som tas i naturligt ljus."



ont om tid

JAG ORKAR INTE, NÄR JAG VÄL TAR MIG TID ATT BLOGGA SÅ LYCKAS JAG KOMMA ÅT EN JÄVLA KNAPP SÅ HELA MITT LÅNGA INLÄGG FÖRSVINNER, MORR!


ibland börjar förstår jag inte vad vissa människor tänker med, eller om de tänker över huvud taget.

Precis som rubriken lyder, ibland vet jag inte om jag ska skratta eller gråta. När jag idag var inne på dessies blogg så fick jag se en bild på en natyrdiet smoothie, ni vet en sån där måltidsersättning typ, som innehåller 300kcal. Ovanför bilden så stod det något i form med att från nu och fram till sommaren ska jag endast äta en naturdiet smoothie och en frukt om dagen. Ursäkta men hur jävla dum i huvudet får man vara. Nog för att vissa personer kanske vill trimma sig lite extra infor beachen, men någon jävla måtta får det fan vara!! Att få i sig 350kcal på en dag är runt 1700kcal för lite, då kan man genast förstå att det inte är hållbart. För det första så kommer hennes kropp inte orka hålla sig vaken fram till sommaren om hon endast äter så lite och för det andra så kommer hon att gå upp ofantligt mycket i vikt så fort hon börjar äta mat igen. Att äta så lite hoppas jag att de föesta förstår är helt galet. Hon pratar också om anorexi i sin blogg, har inte själv läst det, emn fan om man skriver om anorexi så kanske man kan förstå att det inte passar att publicera inlägg som talar om att hon endast ska leva på den skiten fram till sommaren. frågar ni mig är hon helt dum i huvudet, rakt igenom!

Så nu har jag fått ur mig lite agressioner, haha!
Mamma har köpt sju tavlor, två golvlampor och två plädar idag, vad har hon i skallen kan man fråga sig, inte lär det vara mycket kvar i börsen nu inte, lilla mamma shoppinggalen som du kan vara! Puss på dig!


kände för att få lite sommarfeeling

avund

Jag har kommit fram till två saker idag:

1. Jag tror att jag har drabbats av en lättare form av skrivkrampsdysilexi, jag har börjat kasta om bokstäverna när jag antecknar på lektionerna. Om det beror på total trötthet eller något allvarligare är fortfarande ett olöst mysterium. Jag vet att det samma gäller för min vän Rebecka(jag skrev just Recbecka).
2. Att kolla på svenska hollywoodfruar är inte bra när jag är inne i en period där jag vill ha mycket pengar och kunda spendera massvis, på massa onödiga saker som jag då inte behöver känna dåligt samvete över. Varför är pengar så bra?



Idag sov jag en timme när jag kom hem, jag tror inte att jag har tillfrisknat än.

jepp

Lättnad är ordet, jag är klar med mitt projektarbete, herre gud, jag trodda aldrig att jag skulle bli klar, men nu äntligen! Att träffa bellsi idag var mycket trevligt, var så förbaskat längesen att det borde vara olagligt!
-du är bra min vän!!
Imorgon ska det bestämmas stora saker som kommer påverka mitt liv, mitt sk vuxenliv, får väl se om jag lyckas.


jag blir lite smått fundersam ibland, typ.



tänkvärt men verkligen inte sant, eller?

Lite roligt tycker jag


  • Om Du äter något, som ingen ser, innehåller det inga kalorier.

  • Om Du dricker en lågkaloridryck och äter en chokladkaka, kommer kalorierna i chokladen att kvittas mot lättdryckens.

  • Om Du äter tillsammans med andra, räknas bara de kalorier som Du får i Dig utöver vad de andra får i sig.

  • Mat som intas av medicinska skäl (t.ex toddy, varm choklad, glögg, rödvin, konjak) räknas ALDRIG.

  • Ju mer Du göder dem, som du har omkring dig till vardags, desto smalare verkar Du själv.

  • Mat (t.ex. popcorn, chips, jordnötter, läsk, smågodis) som intas när man ser på film, video eller lyssnar på musik, innehåller inga kalorier, eftersom den inte intas som mat eller föda, utan som en del av underhållningen.

  • Kakbitar och småkakor innehåller inget fett ifall de bryts sönder och äts upp bit för bit, eftersom fettet förångas när kakan bryts sönder.

  • Allt som slickas från knivar, slickepottar eller skedar medan Du lagar mat innehåller inga kalorier, eftersom det är ett led i matlagningsprocessen.

  • Mat med samma färg har samma kalori-innehåll (t.ex tomater och jordgubbssylt, champinjoner och vit choklad)

  • Mat som är frusen innehåller inte kalorier, eftersom kalorier är en värmeenhet.

  • on my way back

    Jag är på bättringsvägen, och tack för det! Att vara sjuk är ett sådant stadie där man är otroligt hjälplös och bara önskar att man vore frisk, jag hatar det!
    Delar av min familj är förmodligen framme i fjällen nu, och trots att jag hade velat vara med så inser jag verkligen att jag tog rätt beslut att inte följa med. Jag behöver verkligen all tid jag kan få till skolan och körkortet nu, och spec nu när jag har legat i feber och inte orkat mer än att ta mig mellan soffan, sängen och toan typ.

    Jag satt ett tag och funderade över gymnasietiden, den hittills bästa tiden i mitt liv, att träffa nya helt fantastiska vänner och komma ännu närmre mina gamla, på sätt och vis iaf, jag har lärt mig vad jag gillar och vad jag inte gillar, skulle väl kunna kalla det för att jag har hittat mig själv. 
    Det har varit så grymt kul och det är den här tiden jag kommer tänka tillbaka på när jag blir gammal! Jag är så otroligt tacksam för mina vänner dom bästa som finns, som alltid finns där för en och som gör att man blir glad när man kommer till skolan trots att det är så fruktansvärt jobbigt, utan dem hade jag fan inte klarat av gymnasiet.
    Vi har gjort så mycket tillsammans, vi har partat, varit i andra städer, andra länder, busat och bara haft så sjukt kul.


    Det var väl typ det jag ville säga, TACK FÖR ATT NI FINNS!!!!!


    feber, hostattacker och spykänsla

    Nog för att ingen gillar att vara sjuk, men jag hatar det verkligen!!
    Jag kommer ihåg när jag var liten, typ 12 år eller nåt, då tyckte jag om att vara lite halvkrasslig för då fick jag vara hemma från skolan och blev ompysslad, visst låter det rätt trevligt, men nja hellre frisk faktiskt! Det var väldigt länge sedan jag hade en hostförkylning och det tackar jag för, för det är inte trevligt för fem öre, inte heller att få blodtrycksfall så man blir sådär kritvit, svettig och fruktansvärt illamående så att man hänger över toan och bara väntar på att få spy.
    Jag missade min körlektion idag pga detta, fan fan fan och fan fan fan! Jag har varken tid att missa skolan eller körlektioner, jag ska ju ha mitt körkort snart, åh vad jag längtar!!
    Nej nu ska jag fortsätta att ligga skönt i soffan och kika tv.



    jag har träningsabstinens


    trotsar

    Jag har inte tid egentligen, men var tvungen att lämna in ett par skor till skomakaren idag och samtidigt hittade jag ett par nya, yesyesyes!!! :D
    PS. ignorera att pappret är kvar i ena skon. DS.


    halsont och huvudvärk va

    När jag igår insåg hur mycket det är som ska göras och bli klart innan påsklovet fick jag någon sorts panikattack tror jag, jag kände hur hela kroppen stelnade och inte ville röra sig, huvudet skrek av smärta och magen vred sig 25 varv. Det är otroligt mycket i skolan nu, jag tjatar också väldigt mycket om det, men när det nästan är det enda som kretser i mitt huvud så är det inte så lätt att få stopp på klagandet.
    Det finns så mycket som jag inte hinner med att göra, att träffa vänner utanför skoltiden är inte det lättaste, jag vill fota mer, men det hinner jag inte. Så jag får väl be om ursäkt för att det inte blir så mycket bloggande ett par veckor framöver, för jag kommer inte ha tid, jag vill kunna fota massa, vara kreativ och publicera lite roliga bilder, men det kommer - håll ut kära vänner!



    if I used to love you

    Något som jag tycker är lustigt är att när man väl har bestämt sig för något, och då menar jag verkligen bestämt sig, då fungerar der oftast. Problemet är när man inte riktigt har bestämt sig till hundra procent och inte tänker ge allt, då blir det oftast inte som man hoppats. För mig är det i alla fall så det ligger till.


    jag har bestämt mig nu.



    blueberrymuffin

    Att vid 18 års ålder börja känna sig utbränd och totalt utmattad är inte bra, att det endast är 90 dagar kvar till studenten är en tolkningsfråga om det är bra eller inte.
    Jag kommer denna helg ägna mig åt att sova och studera, något som kommer utgöra majoriteten av tiden jag har fram över, för jag vill stå där, om 90 dagar och vara stolt över mina betyg. Jag kan inte börja sacka efter nu, inte nu, det är alldeles för lite kvar för det.
    jag har dessutom inte bara skoilan att tänka på, jag har även ett körkort som ska tas, om inte allt för lång tid. Alla obligatoriska delar är avklarade och Åke är på och tjatar på att jag inte ska balla ur om våran pakt när jag ska göra uppkörningen, vi får väl se hur det blir med det, men jag vet iaf en sak och det är att jag kommer ha mitt körkort innan jag fyller 19, det är ett måste liksom!
    Och på tal om körkort så var jag ute och körde med pappsen idag, jag fick tanka helt själv för första gången, han lämnade mig och gick istället in på macken och köpte muffins, störd liten prick, jag hade ju kunnat orsaka världens brand eller nått, haha! Jag lyckades även starta bra i uppförsbacke fyra gånger, och då menar jag uppförsbacke som i uppförsbacke i staterna.

    Jag har bara en sak kvar i näringsläran nu, det klappar jag mig lite på axeln för, nu är det prjoektskrivande som gäller, jag ska bli duktig och ägna mycket tid åt att studera, även fast det hade varit otroligt trevligt med lite party igår, men vad gör man inte för att vara en duktig sistaterminsstuderande?





    Free fallin

    Jag är trött, slut och har ont i huvudet. Skolan tar alldeles för mycket tid just nu och jag vill bara att studenten ska vara här nu! Körlektionen idag gick bättre än förväntat och imorgon är det riskettan som gäller, sen är det bara att köra!
    Jag har bestämt att jag ska ha godis och chipsförbud fram till studenten minst, och jag ska spendera lite pengar på tvshop, haha!

    har ingen tid över, det är ju bara plugg just nu, adios!

    plugg och tv

    Sitter med datorn i soffan och kollar på dating in the dark, ett väldigt underhållande program faktiskt! Det bevisar verkligen hur mycket utseendet spelar roll, för det gör det ju. Nu menar jag itne att man bara ska kolla på utseendet, men det är ju viktigt att det finns någon attraktion när man ser på varandra.

    Det är förövrigt otroligt mycket plugg i skolan och det känns inte som att jag kommer ha någon fritid alls nu framöver, det är inget jag gillar men samtidigt så är det väl på det viset som det ska vara när det endast är ca 94 dagar kvar till studenten. Och på tal om studenten så fick vi idag våra kläder som vi beställde tillsammans med studentmössan, och satan i gatan vad snygg tröjan var, proud student, student 2010, cornelia löf:)

    Nu är det dags att slänga ögonen på tv:n igen sen ska det skrivas CV.




    aj

    Mina ben värker, halva min hand är smått domnad och jag har även nervryckningar i den samt att jag är helt slut. Vad beror det på kan man fråga sig, självklart så beror det på vasaloppsspinningen. Att jag älskar att träna är en sak, men det finns ett litet problem med det. Jag är nämligen så fruktansvärt tävlingsinriktad och envis så att jag för det mesta tar i lite för mycket, och självklart gjorde jag det idag. Att jag hela tiden ska pressa mig själv tills jag ser svart eller nästan spyr är inte alltid så bra. Just nu känns det som om jag har feber och min bror frågade om jag har varit tröttare än såhär någon gång förut, jag svarade att jag aldrig har varit såhär trött utan att vara just sjuk eller bakis.
    Att det blir lite vila ett par dagar är nog ett måste, men på fredag är det let's spinn som gäller, me like!

    Nu ska jag fortsätta vara trött och ha ont i mina ben, hejsvejs!




    vi har ett resultat

    Sitter och kollar på melodifestivalen med min kära lillebror för tillfället, vet väl inte om det direkt är det ultimata sättet att spendera en lördagskväll på, men vafan. Jag måste dessutom ta det lugnt inför vasaloppspinningen imorgon, shit jag börjar nog bli lite nervös!!

    Jag och becka har våra små planer och jag hoppas att de kommer förverkligas, iihh!!

    Förresten, jag fotade lite på mammas kompis dotters barns dop, tänkte på att ge bort en bild, vad tycks om denna?


    pleasepleaseplease

    Måste nog faktiskt börja med att säga att 100-dagarsfesten inte blev så fantastisk som jag väntat mig, kanske berodde det på mina skyhöga förväntningar, eller att jag helt enkelt inte hade den rätta partykänslan i kroppen. Tror dock på det första, då mitt partyhumör alltid är på topp!
    Jag och becka har lite planer till sommaren och jag har just fått reda på att jag inte kan söka till robinson som jag hade tänkt, inspelningarna börjar redan i maj, och då har jag ju inte tagit studenten än.. fan då!

    Jag har idag börjat min uppladdning inför vasaloppsspinningen och kör alltså på total vila och lite extra mycket kolhydrater, för att fylla på glykogenlagret. Jag ser verkligen fram emot att pumpa ut all energi jag har och förhoppningsvis så vinner jag en startplats till nästa års vasalopp, fan vad jag ska träna isf! Något som jag mer har tänkt på ärr att jag vill testa på halvmaran som går av stapeln den 11 september, vet dock inte om jag kommer vara hemma och kunna genomföra det, men det återstår att se.
    NU tror jag att jag ska slå på lite solsidan för att skratta mig till sömns. Jag borde plugga och imorgon är sista sovmorgonen på mitt alldeles sista sportlov, shit!



    Jag ska till peace i sommar.


    och så finns det dom som har mer än 100 dagar kvar!!

    Ja, det stämmer, det är sant, jag har räknat och det är rätt! Idag är alltså sista gången som vi har tresiffrigt kvar till studenten, galet!! Och det firas såklart med 100dagarsfest imorgon, yeah.

    Första delen på lovet har spenderats hos moster tillsammans med belle och massa jobb. Vi har slitit som in i bomben men ack så kul vi har haft!
    Det har hunnits med massa prat, skratt, knasigheter och självklart prat om Alanya som vi ska till i sommar, wiho!!
    Vi har kommit fram till att Charlan är dunderhet och att vi ligger likadant i soffan, samtidigt som vi skakat på vibben, kunde inte ha blivit så mycket bättre tror jag:)

    På söndag ska jag cykla vasaloppsspinning och jag har idag införskaffat mig ett par riktiga spinningskor, äntligen! Har också köpt mig ett UV-filter och fått reda på att stativet med fjärrutlösare som jag vill ha inte är så lätt att få tag på, menmen jags ka inte ge upp letandet i första taget!
    Just nu är jag så ruskigt trött att jag knappt vet vad jag heter, så mer blogg får det bli imorgon, och då är det PARTY!!!!!!!!!!!

    Natti.



    RSS 2.0