-1.1

Som ni märker så har jag varit alldeles för inaktiv när det gäller bloggandet, och jag ebr om ursäkt för det!
Det är ruskigt mycket i skolan och jag har inte haft tid att fota, och knappt haft tid att blogga heller, och när jag väl försöker så har blogg.se inte velat vara min vän-.- Nu ska det i alla fall bli ändringar på den punkten, och jag ska bli duktig på att fota, jag ska lära mig massvis, vilket jag behöver då jag inte kan något alls, men hjälpen kommer det vet jag och jag tackar för det, jag ser verkligen fram emot det!

På tal om rubriken, jag är nu mitt uppe i min andra "diet" till mitt projektarbete; ViktVäktarna. Jag kan väl erkänna att det har kanske blivit lite fuskande någon dag, men fan jag blir så trött på att behöva räkna alla poäng hela tiden. Däremot så är det en bra diet eftersom att man nästan kan äta som vanligt, och framförallt så orkar jag träna ordentligt:) på två veckor har jag tappat 1.1kg, vilket jag anser var bra, det är i alla fall ett hälsosamt sätt att gå ner i vikt på!
Men nog tjatat om det, helgen har varit mycket fin, jag började den redan i torsdags med musikal i storstaden, och det var den bästa musikal jag sett! Jag fick även springa förbi Carolina Gynning, en kändispoäng till mig!
Fredagen spenderandes intryckta framför doktorn själv, min idol för sisådär 10 år sedan, det var riktigt skojsigt!

Något mer glatt, party och helt underbart är att resan till Alanya nu är bokad, jag och tjejsen, det kommer bli så grymt!!

Här kommer en påse gott och blandat, se och njut för ni kommer inte gå upp i vikt, jag lovar!




fel bild

Jag råkade lägga upp samma bild som jag publicerat två gånger förut, ber om ursäkt för det!

det där med snö

Nog för att gilalr att vi har en riktig nordlig, kall och snörik vinter, men nu börjar jag faktiskt tröttna lite, jag vill ha sommar och värme. Kunna sitta ute på nätterna och prata, umgås och bara ha det mysigt. Jag vill sitta på moas brygga och kolla på solnedgången och somna när man inte längr kan hålla ögonen öppna, jag gillar friheten med sommaren.
Idag har jag i alla fall tagit mig ett kliv närmre sommaren, studenten och allt vad det innebär, genom att plugga bättre än någonsin. Jag har setat hela dagen i skolan och bara pluggat, trots att jag inte hade en enda lektion på schemat, det tycker jag är duktigt! Jag lyckades övertala erik att jobba över en timma så att jag kunde sitta kvar i skolan, han vågade så klart inte säga ifrån stackarN, haha!
Jag är även duktig på att lägga mig i tid, mitt mål är klockan 22.00, vilken duktig människa jag har blivit!
På tal om duktig, elelr kanske snarare idiotisk så har jag nu bokat min plats till vasaloppsspinningen, vilket innebär att jag ska sitta på en spinningcykel i minst 4,5H och bara nöta, herr min skapare säger jag, vad har jag gett mig in på?

Imorgon bär det av till storstaden Stockholm för att kolla på musikal, undrar jag om amn får fota med systemkamera då?!?! Får se om jag tar med den..



hmm

Jag skulle ha bloggat idag, jag skulle ha fotat idag, men pga att jag har ett prov imorgon som jag i princip inte har pluggat till så har jag inte haft tid. Jag trodde även för en stund att jag drabbats av vinterkräksjukan, men jag konstaterade efter cirkus en halvtimme att det var en svag migränattack, jag har alltså inte mått bra över huvud taget ikväll, vilket också resulterat i att det blivit minimalt med plugg, ILLA!!!!
Bilden på cupcakes ligger på andra datorn jessica, du får vänta med spänning på den, nu ska jag sova, vill vara pigg imorgon, natti!

det där med spyor

Som de flesta vet så härjar vinterkräksjukan i västerås, minst en avdelning på sjukhuset har fått stänga pga det. Hemma hos mig har nu sjukdomen dragit igång. Jag vaknade av att jag hörde hulkande från våran hund nova, jag blev först lite rädd, men eftersom att det inte hände något mer så bestämde jag mig för att fixa lite frukost. Och det var nog droppen, för precis när jag skulle sätta mig och äta min havregrynsgröt hör jag cissi halvt skrikandes få fram att nova har spytt på dörrmattan. FAN tänkte jga, bara vi hemma ingen pappa ingen sabina, jag får alltså själv ta tag i saken.
Hundspyor luktar nästan värre än människospyor, jag stod där hulkandes och tvättade bort den enorma spyan som såg ut som ett hav av diarré som luktade spya, hemskt var det.
Väl klar med spyan så insåg jag hur icke frestande det var med havregrynsgröten som nu kallnat och såg ut som spyan skulle vara. Jag tog mig igen frukosten och luktade mig sedan till en ny spyhög, även den städade jag bort, jag har vädrat hela huset och nu sitter jag här med en sjuk nova i sängen, hon sover. Jag hoppas att det inte blir någon epedimi bland hundarna, med tanke på att vi har fyra stycken varav en som är gravid.. Hmm vitpepparkorn till alla i kvällsmaten kanske?
Nog om detta spysnack.
Gårdagskvällen spenderades med massa trevliga människor hemma hos anna. Vi hade mycket trevligt och det skrattadews otroligt mycket, jag tackar för en mycket trevlig kväll!
Nu är det dags att ta tag i pluggandet, jag har massvis att göra, adios!


___

Sorry, det blev väldigt sent hos kusinen igår=inga bilder och inget mer inlägg. Nu ska jag iväg på middag hos anna, mycket trevligt! Jag uppdaterar efter det, med lite pics från kvällen!

myspys

Ikväll är det myspys som gäller för hela slanten! Det ska bli riktigt skönt!!
Imorgon blire hem till Anna för middag och massa trevliga prickar, det tycker jag låter riktigt bra.
Har inte så mycket tid nu, ska över till kusinen och hennes man som flyttat till irsta, lite inflyttningskäk, smaskens, dock med poängboken i bakfickan.
Jag återkommer lite senare ikväll, när jag och min älskade bror ska ha mys i soffan, vilken härlig kväll:)

mobbe

Något som jag verkligen inte väntade mig idag var att få ett sms av expert, men det fick jag. Imorgon kan jag alltså hämta ut min nya mobil:) äntligen, och fort gick det!
Min träning inför vasaloppsspinningen är som sagt i full gång, och idag testade jag på Xbike-passet. Jag har en gång tidigare kört Xbike på ett vanligt pass men det här var snäppet värre, herre gud vad jag svettades och satan vilken träning. Jag ska verkligen fortsätta gå på det här passet, jag och sofie, nu jäklar säger jag bara!
Jag nämnde igår tror jag, att jag inte hade några nya bilder, men när jag tog fram kära kameran så hittade jag lite som jag inte visat än, så det blir ett axplock på lite olika idag, hoppas ni gillarT!




ett kliv närmre vuxenlivet

Idag har jag haft min första körlektion, wiho vad kul det var!!! Jag måste få slänga ut lite gratisreklam till GRUVEGÅRDS TRAFIKSKOLA, för dom är så trevliga där. Innan jag kom dit imorse var jag så himla nervös, jag nästan skakade. Men så fort vi satte oss i bilen så kändes allt så mycket bättre. Jag fick köra på en gån, direkt från gruvegårds, vilket förtroende!
Vi övade massvis på att köra hyperkrypkörning, med andra ord endast använda sig av kopplingen, ingen gas ingen broms, lite svårt, men nu tror jag att det sitter. Jag är riktigt pepp till att köra nu, ska öva som tusan i helgen, pappa får viga helgen åt mig, men det är jag värd! Jag har varit duktig på pluggfronten idag, och det känns som att jag ahr bra koll på allt, jag är faktiskt lite duktig.

Mobilen är beställd, ingen lyxig men bara en helt vanlig mobil, har jag tur så kommer den redan på fredag:)
Jag ser fram emot att fota i helgen, har lite ideér så jag får se hur jag lyckas med att få fram det jag vill, hmm..
Jag har på riktigt påbörjat min extrahårda träning inför vasaloppsspinningen, och ja det kommer bli hur jobbigt som helst. Spinning i minst fyra timmar, herre gud, att jag ger mig in på det. Har jag lite tur så kommer Sofie att gör mig sällskap, om hon inte vistas i staterna då såklart, annars får jag slita för mig själv.
Nu är min tid ute( 30 min var det), tack och hej!

....

Jag är trött, har mycket att tänka på, är nersvös inför körlektionen imorgon och har absolut inte tid att sitta vid datorn. Jag har inte några intressanta bilder att publicera, det är så likt det jag redan visat upp. I helgen ska det bli lugnt, och då menar jag verkligen det. Jag ska fota, plugga och bara vara. Det känns som att det var väldigt längesen sen sist!!
Håll ut mina vänenr, det kommer bättre snart, men idag har jag verkligen inte tid!

rutiner

Nu sitter jag vid min kära dator, som jag ägnar alldeles för mycket tid åt. När räknas man som beroende, eller psykisk störd? Är det när man sitter och kollar uppdateringarna på FB alldeles för ofta, läser bloggar i timmar och inte kan slita sig från datorn? I så fall är jag beroende, jag inser själv att jag behöver lägga mer tid på studier än vad jag gör, jag ska bättra mig, vad ger det egentligen att sitta framför denna burk hela kvällarna? Något sorts lugn tror jag. Men nu har jag bestämt mig, max 30 min om dagen, i veckorna, om det inte gäller skolarbete förstås.
Igår hade vårat antivirus gjort någon sorts revolt, kanske var det ett tecken, vem vet? Nu är jag i alla fall tillbaka. Helgen, spenderades till största del i Kvicksund och Eskilstuna, det blev utgång på Olearys och vi har alla kommit fram att Västerås är en så mycket bättre partystad, trevligare människor och bättre drag, sittochpratplatser är det dock lite brist på, kanske ett nytt projekt.. Vi hade dock otroligt trevligt ändå, vi hade förkrök hos KJ som förövrigt bor i, ja nog det mäktigaste huset jag har varit i, herre gud alltså vilket lyxhus, och för att inte tala om deras ENA bil, som hade två tv-apparater, kändes lite som ett eget jetplan.
Nog med avundsjuka, jag har itne så lång tid kvar vid datorn nu, jag kan ju liksom inte bryta mitt löfte redan första dagen.
Bara för att påminna så har jag nu dragit igång med min förmodligen sista "diet" till mitt projektarbete, inte lika drastiskt nu, det är ViktVäktarna som gäller, men jag är redan trött på alla points, det är nästan lättare att vara hungrig än att laga något och sedan ha mattelektion, jag är ju klar med matte, trodde jag i alla fall, menmen, jag siktar ju på ett MVG så det är bara att köra hårt. Det kommer bli en tuff helg den 29/30-1 två partykvällar, och det betyder att jag måste träna i minst tre timmar för att kunna festa som jag vill båda kvällarna, jag tror att jag kommer bli lite sliten..
Nej nu är tiden ute, points, plugg, teori och läsning står på schemat, yes!


JAG KAN NÄSTAN KÄNNA LUKTEN NU!




mitt andra hem

Jagbörjar nästan tro att kvicksund är mitt andra hem. Detta kommer bli tredje natten den här veckan som jag sover här, och jag klagar inte om man säger så. Ikväll är det dock lite annat som står på schemat jämfört med tidigare kvällar denna vecka, det är utgång i etuna som gäller, men förs förfest hos en viss KJ,vi tackar för det!
Jag ska äta något fett ikväll, jag vill inte ha samma kväll som sist, jag ska komma hem och ha ont i fötterna för att jag har dansat så mycket!
Nu är det fix som gäller,ikväll ska vi ha kul, så riktigt jäkla kul, jag och mina underbara vänner.




hopp om framtiden

Jag kom hem med en mättnadskänsla utöver det vanliga, buffen på Hong Kong var stabbig och god, mums! Enligt planen så skulle jag ha befunnit mig hos becka nu, men mamma ville gärna ha en myspyskväll och jag gjorde som hon vilel, vad snäll jag är. Men det är faktiskt riktigt mysigt, även fast jag nu sitter vid datorn, mamma tittar nämligen på let's dance,  och jag gillar inte riktigt det programmet längre.
Idag har jag skrivit in mig på körskolan och bokat första körlektionen, innan April är slut ska jag har mitt körjkort, det kan jag garantera! Jag har även hunnit med en sypermysig fika med Jess och Mos idag, alltid lika trevligt!

Imorgon blir det party som in i bomben, jag ska möta upp Jessica vid ett på centralen och sen ska vi bege oss mot kvicksund, där blir det käk fix och sen drar vi in till e-tuna för förtagg och utgång, jag ser fram emot det, och börjar peppa lite smått för mig själv.
Jag har idag kommit fram till att jag vill arbeta på UNICEF i framtiden, jag vill hjälpa andra, samtidigt som jag vill jobba internationellt, känns som en bra arbetsplats. Men innan det skulle jag vilja vara reseledare ett tag, och en sak som jag har fått reda på idag är att jag kanske, men bara kanske kan få ett jobb hos en svensk/grekisk familj på Kreta i sommar, antingen jobba i deras affär eller ta hand om deras barn, HUR JÄKLA UNDER BART
LÅTER INTE DET LIKSOM? Jag ska hålla tummarna, jag hoppas att ni gör det åt mig! Tack vare denna positiva känsla och kretakänsla jag nu har så kommer lite bilder från Kreta, ej med systemen då.
Jag saknar Kreta och ser verkligen fram emot ett underbart kommande år!





smider planer

Japp, just nu har stålgänget möta på msn, det har börjat bli en liten vana tror jag, lite mysigt sådär.
Vi har lite olika alternativ för hur helgen ska se ut och det är inte helt lätt att få allt som vi vill ha det.

Idag kom jag i alla fall hem ifrån kvicksund, det blev en lite längr tripp än väntat eftersom att jag inte kunde ta mig hem pga tågproblem, men jag klagar inte för det, mysigt hade vi och trötta blev vi! Idag var första gången som jag har somnat på en lektion, illa!
Trots dagens trötthet så masade jag mig ut för att leka paparazzi igen, det var kul, jag har saknat det lite, dock så är det inga kändisar, endast frost och rönnbär, men alltid något, hehe.

Att köra ett spinningpass i 75min utan ventilation är något utöver det vanliga, jobbigt som tusan.
Nej smida planer var det..

kvickan

Jag är alltså strandsatt i kviksund, pga vädret så är alla tågen inställda och jag kommer inte hem. Det är dock inget jag klagar över, jag trivs riktigt bra här:)
Blogg.se ville inte vara min vän igår och mina inlägg försvann hela tiden och det gick inte att ladda upp bilder, åh så kul... Det kommer inga bilder idag heller, får bättra mig! Imorgon kommer jag hem till mig igen och då ska jag ta tag i det, och pluggandet, måste ju som sagt bli klar med min bookreport tills på måndag, och då även kunna berätta om boken, kul! Becka står i köket och leker kock, köttbullar och makaroner, yeah, smaskens! Jag ska hjälpa henne nu, ha det bra!

----

Jädrar i havet vad stor bilden på beckis blev, inte riktigt så som jag hade tänkt mig att det skulle bli, men jag är ju nybörjare så lite fult kan det få vara, i alla fall ett tag till haha!

mina blommor

Träningsvärken smyger sig sakta men säkert på, skolan har dragit igång på allvar igen och jag hinner inte med att fota, det blir ju mörkt så fort, så när jag kommer hem är det ingen idé längre, det gillas inte! Imorgon bär det av till kvicksund för sleepover hos min fina vän becka som inte gillar det där med att sova ensam hemma i ett stort hus. Jag förstår henne, hemma hos mig spökar det jämt, och nyss släcktes lampan i badrummet, det är lite scary... Jag har idag kommit fram till att engelska C lektionerna har tagit över mardrömsplatsen som spanskan hade i ettan och tvåan, jag har ingen bra känsla i kroppen när jag går in på de lektionerna, jag är lite rädd för våran lärare tror jag, haha! Jag har även kommit fram till att jag inte är någon bra paparazzi, jag har inte en enda bild på Jessica där man ser hennes ansikte, i alla fall inte i nyktert tillstånd och då heller inte med min systemis, jag får bättra mig på den punkten tror jag. Nu ska jag fortsätta läsa min bok till engelskan,"a child called it" den är ruskigt bra alltså, så hemsk att jag faktiskt bara vill fortsätta läsa, jag förstår inte hur man kan bli så elak mot sitt eget barn, helt sjukt!



konsten att studera

Ja, konsten att studera, trots att jag nu har tillbringat snart 13 av mina 18 år vid skolbänken så tror jag att det är en detalj som jag inte har lärt mig, just att plugga. Det kanske tycks vara det mest grundläggande i skolan, men icke, i alla fall inte för mig, och jag vet att fler har samma problem som jag. Det kanske är dags att införa något nytt i skolan, inga läxor exempelvis. När man kommer hem på eftermiddagen så ska man ha tid för träning kompisar och allt vad man vill göra, och man ska inte varje dag behöva känna stressen för att man måste öppna ytterligare en bok. Jag tror att det skulle kunna fungera, ett läxfritt Sverige, förutom när man ska ha prov såklart. Att jag kommer in på detta ämne beror på att jag om en vecka ska kunna sitta i ett klassrum med en grupp personer som liksom jag ska ha läst klart en bok, på engelska, det är engelska C jag snackar om nu, ingen lek liksom. Mitt problem är att jag inte ens börjat läsa boken, det går bara inte, jag kan inte ta steget att öppna boken som ligger bredvid mig och bara väntar på att bli läst, sorry.
Det är liksom dags att på riktigt ta tag i det här nu, jag ska vara nöjd med mina betyg, snart, snart , snart!

Idag har det varit så fint vinterväder ute, och kallt, jag är lite besviken att jag inte pallrade mig ut för att fota lite...
Jag har i alla fall tränat som en jag vet inte vad, jag är riktigt inne i en hyperträningsperiod, det är så fruktansvärt kul och härligt, spec när jag slipper ha ont i benet. Idag märkte jag dock att blåmärket, memory från i fredags, var lite ivägen, men träning ska väl göra lite ont, eller?



Berry

Trött och sliten, men det är väl så det ska vara efter en grym kväll? Jag skickar ett speciellt stort tack till MOA som var personen som gjorde kvällen så bra! Föris hos Fia, konrad, bankiren och silk. Ikväll ser jag faktiskt fram emot att bara få ta det lugnt och ligga i soffan. Jag har en bok som ska läsas i Engelska C, jag har inte börjat och det ska vara gjort till måndag v3, och den är 428 sidor, bra jobbat där!

Trotts tröttheten och huvudvärken så pallrade vi oss ut en stund så att jag fick leka med kameran, wiho:) slänger upp några från idag, och som sagt oredigerat!








jag är inte full

Jag vill bara meddela att jag inte är full än, det var alltså inte pga alkohol som jag publicerade inlägget två gånger och skrev rldvin istället för rödvin!
Nu är det dags att peppa satan!
Ha en bra kväll:)

rldvin, blogg och taggande

Precis som rubriken lyder, jag och Moa har idag bestämt oss för att vara spontana. Vi skulle egentligen ha haft en myskväll, men efter lite påtryckningar så blir det istället förkrök hos Fia och senare utgång, vi gillart! Imorgon ska det vara sol, sol och sol, massvis med minusgrade och perfekt fotoväder, det ser jag fram emot!:)
Nej nu känner jag lite press att jag ska börja fixa och trixa med utseendet, RÖJ!



rldvin, blogg och taggande

Precis som rubriken lyder, jag och Moa har idag bestämt oss för att vara spontana. Vi skulle egentligen ha haft en myskväll, men efter lite påtryckningar så blir det istället förkrök hos Fia och senare utgång, vi gillart! Imorgon ska det vara sol, sol och sol, massvis med minusgrade och perfekt fotoväder, det ser jag fram emot!:)
Nej nu känner jag lite press att jag ska börja fixa och trixa med utseendet, RÖJ!



sommar

Idag känner jag verkligen att jag vill ha sommar! Det är så fruktansvärt kallt ute, det blåser och jag fryser. Så därför laddar jag upp några somriga bilder, behöver ha en liten touch av sommar i alla fall.
På tal om denna dag, första skoldagen på sista terminen någonsin, blandade känslor om det men det är skönt att kicka igång iaf:) Jag klarade även av att springa fem km idag, jag är glad, mitt ben höll och jag har inte ont. Becka skulle ha varit med, men glömsk som hon är kommer hon på halvvägs till tåget att hon saknar en väska.. Vi ska göra ett nytt försök imorgon, jag hoppas att hon lyckas då för det är så mycket roligare med sällskap när man tränar. Nej nu måste jag kila, ska smidas planer inför helgen, damerna ska samlas igen, vara vaken tills man inte orkar hålla ögonen öppna längre och prata massvis med strunt, det är fin det!
Slänger som sagt in lite sommarkänsla, hoppas att ni blir lite varma, för det blir jag!



vinterfika

Jag blir tokig! Hela mitt långa inlägg försvann nyss, BLÄ! Men men sånt är livet. Idag hade jag tänkt att det skulle fotas riktigt mycket, när jag hade mina underbara vänner Moa och Rebecka att fota! Dock så blir det inte alltid som man planerat när man dessa prickar dyker upp. Det var meningen att det skulle bli mys och film hemma hos mig igår, och så blev det. Vi hann även med massvis med prat, tillräckligt mycket för att hålla oss vakna till klockan sex i morse! Det tackar jag för, även om huvudet bultar av trötthet, men det kanske är bra att jag är trött och somnar tidigt ikväll, det är ju dags för skolan imorgon bitti, 08.30, jag dör! Fast fan, det är inte långt kvar nu, 156 dagar, dagar som kommer vara kämpiga, fyllda med plugg, men också skratt, festande och jäkligt trevliga stunder! Det gäller att ligga i nu sista terminen, det har gått så fort, känns som att jag nyss stod där första gången, ensam utanför dörrarna till Västerås Fria Gymnasium, nu är det snart dags att gå åt andra hållet, och då inte ensam utan med massa nya underbart bra människor! Jag ska verkligen ligga i den här terminen, och framförallt så ska jag lära mig massvis om att fota, jag vill utvecklas och bli riktigt bra!

På tal om det som jag tidigare skrev om att det inte alltid blir som planerat, det blev att sovga istället för att fota idag, men eftersom att jag precis startat den här bloggen så har jag ju ett antal bilder att visa, och för att klargöra så är det endast bilderna under rubriken sky som jag ändrat lite kontrast och förstärkt färgerna på annars är alla bilder än så länge oredigerade, i väntan på photoshop, som inte vill vara min vän tydligen. Jag har också hunnit med att träffa min låtsasgammelmormor, lite krångligt men det är väl det hon är till mig. Det blev i alla fall massa prat där med, jag förstår inte hur en människa kan ha så mycket att prata om, 94 år är kvinnan dessutom, och klar i skallen, så vill jag med bli! Som alltid när vi ses så ska det fikas, och då inte bara lite fika, det är så pass mycket att man inte klarar att äta allt, det är helt galet mycket! Slänger in lite vinterfoton så länge!





oredigerat

Jag är fortfarande kvar! Tro't eller ej!
Idag när jag vaknade blev det powerwalk med min underbara vän belinda, det gillas! Jag skulle egentligen haft med mig kameran ut, men eftersom att det var motion det handlade om så hade jag inte tid att ha den med mig, får se om jag hinner ut en sväng senare idag, det är ju trots allt underbart fint väder:)
slänger in några av de foton som blev julklappar istället!
Nu ska jag slå en pling till Moa som förhoppningsvis vill ta sig hit ganska fort, är det fortfarande ljust när hon kommer kan hon räkna med massa fotande!


sky



Tredje gången gillt?

Ja som rubriken lyder; tredje gången gillt? Är tiden äntligen inne för att jag ska lyckas hålla intresset uppe för att blogga, svaret får vi om några månader, om jag fortfarande är aktiv då alltså!
Jag hoppas verkligen det själv, och det är ju faktiskt lite skillnad på den här bloggen, det ska ju vara en fotoblogg! Inläggen kommer vara korta, det jag istället vill visa är de foton jag tar. En riktig nybörjare är jag och därför så hoppas jag kunna se hur jag själv utvecklas, och förshoppningsvis med lite hjälp av en viss mästerfotograf.. Jag hoppas även att denna person kan vara så underbart snäll att den hjälper mig med att installera photoshop, då mina ca 20 försök har misslyckats, jag fattar inte vad jag gör för fel. Så bilderna som läggs upp nu är inte redigerade i photoshop, några har jag dock trixat lite med i något program som jag hittade på datorn. Jag hoppas att ni ska tycka om det ni ser!
Designen är långt ifrån klar, men det är ett senare problem.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0